Skomentuj relacje z Shanties 2010 |
Author |
Message |
McViking
|
Posted: Skomentuj relację z Shanties 2010
|
[ !!! ]
|
|
Witaj Drogi Czytelniku! :-)
Otwarłem ten wątek specjalnie po to byś mógł podzielić się swoimi uwagami na temat relacji z festiwalu Shanties 2010.
Jeśli zgadzasz się z każdym słowem - [b]napisz to tutaj[/b]. :mrgreen:
Jeśli nie zgadzasz się z jakąś opinią - [b]napisz to tutaj[/b]. :evil:
Jeśli uważasz, że gdzieś się pomyliłem - [b]napisz to tutaj[/b]. :oops:
Jeśli chciałbyś dodać coś od siebie - [b]napisz to tutaj[/b]. 8-)
Zapraszam do dyskusji na temat relacji z tegorocznego festiwalu!
(Pisanie na forum wymaga zarejestrowania się tak jak na każdym innym forum - to zajmuje mniej niż minutę! Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, to kliknij link "Rejestracja" u góry strony.) |
|
|
|
Taclem
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote]Mechanicy Szanty przypomnieli kilka swoich najstarszych szlagierów z pierwszej winylowej płyty takich jak "Paddy Lay Back", "Eliza Jane" czy ograna już ale wciąż popularna "Maui".[/quote]
"Paddy Lay Back" to z "Zapachu Lądu", a "Eliza Jane" z "Live" i "W granicach folku" ;-) |
|
|
|
McViking
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Taclem"][quote]Mechanicy Szanty przypomnieli kilka swoich najstarszych szlagierów z pierwszej winylowej płyty takich jak "Paddy Lay Back", "Eliza Jane" czy ograna już ale wciąż popularna "Maui".[/quote]
"Paddy Lay Back" to z "Zapachu Lądu", a "Eliza Jane" z "Live" i "W granicach folku" ;-)[/quote]
No tak - zawsze czujny! :-)
Dzięki!
A swoją drogą to Szkot chyba coś namieszał, bo tak to zrozumiałem z zapowiedzi przed występem. Choć przyznaję - nie zweryfikowałem tego. :oops: |
|
|
|
|