Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 |
|
Skomentuj Shanties 2013 |
Author |
Message |
McViking
|
Posted: Skomentuj Shanties 2013
|
[ !!! ]
|
|
Witaj Drogi Czytelniku! :-)
Jak co roku, otwarłem ten wątek specjalnie po to byś mógł podzielić się swoimi uwagami na temat relacji z festiwalu Shanties 2013 i samego festiwalu.
Jeśli zgadzasz się z każdym słowem - napisz to tutaj. :mrgreen:
Jeśli nie zgadzasz się z jakąś opinią - napisz to tutaj. :evil:
Jeśli uważasz, że gdzieś się pomyliłem - napisz to tutaj. :oops:
Jeśli chciałbyś dodać coś od siebie - napisz to tutaj. 8-)
Zapraszam do dyskusji na temat relacji z tegorocznego festiwalu!
(Pisanie na forum wymaga zarejestrowania się tak jak na każdym innym forum - to zajmuje mniej niż minutę! Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, to kliknij link "Rejestracja" u góry strony) |
|
|
|
Taclem
|
Posted: Fisherman's Dream
|
[ !!! ]
|
|
John Martyn, autor oryginalnej wersji "Fisherman's Dream", śpiewanej przez szkocką grupę Capercaillie jest Brytyjczykiem ;-) |
|
|
|
McViking
|
Posted: Re: Fisherman's Dream
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Taclem"]John Martyn, autor oryginalnej wersji "Fisherman's Dream", śpiewanej przez szkocką grupę Capercaillie jest Brytyjczykiem ;-)[/quote]
Ale tylko po matce, po ojcu jest Szkotem. ;-)
Twój komentarz pojawił się zapewne zanim zdążyłem poprawić ten zapis, ale oczywiście dzięki za czujność. Nie wiem skąd wziąłem tę "Irlandię" - podejrzewam, że Beata mogła coś takiego powiedzieć ze sceny i tak to sobie zanotowałem. Potem Jachu mnie wyprostował tylko nie miałem wcześniej czasu żeby poprawić. |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|
|